ما انسانها ، همیشه تحت تأثیر اطرافیان خود هستیم . خانواده ها هم ، همگی با انواعی از بیماریها ، در اعضای خانواده خود روبرو هستند. چه میتوان کرد ؟ . . . چگونه به آنها کمک کنیم و خودمان هم با بیماری درگیر نشویم؟
پاسخ : با مطالعۀ فیلم و کتاب ، خواهید توانست بر سلامتی خودتان مسلط شوید. هرچقدر درک شما از بیماری و شکل گیری بیماریها کاملتر باشد ، تأثیر بیماری اطرافیان نیز در ذهن و جسم شما ، کمتر خواهدشد.
دو مرحلۀ اساسی را پشت سر خواهید گذاشت:
الف – پرورش ذهن و آگاهی خودتان و رهاشدن از چنگال بیماریها :
شروع کنید به بررسی و تحقیق در بارۀ ناراحتی ها و بیماریهایی که در پیرامون شما وجوددارند. جرا آنها مبتلا میشوند؟ آیا حتی بیماری سرماخوردگی ، در بدن همه شان به یک صورت ظاهر میشود ؟ خواهید دید که بعضی ها بصورت سرپائی سپری می کنند و برخی از آنها کارشان به بیمارستان کشیده میشود. درنهایت ، ممکن است بگویند: فلانی ، بدن ضعیف تری دارد ، اما در مورد افراد قوی چطور؟ چرا آنها هم گاهی بمدت طولانی بستری میشوند و افراد «هم توان» ، برخوردهای مختلفی نشان میدهند؟
در تحقیق میدانی خودم ، با مواردی روبرو شده ام که به هیچ محاسبۀ انسانی جور در نمی آید .بعضی ها سرماخوردگی را به لاغرها نسبت میدهند و میگویند افراد چاق ، بدلیل داشتن چرنی در زیر پوست بدنشان ، مانند پنگوئن ها سردشان نمیشود ، اما افراد «لاغر مردنی» مبتلا میشوند.
در مقابل این باور عجیب ، باور کاملاً متضادی وجود دارد و میگویند: افراد چاق ، بنیۀ قوی ندارند و بدنشان قوی نیست و اما افراد لاغر ، ماهیچه ای تر هستند و مقاوم ؛ بنابراین چاقترها زودتر مبتلا میشوند و بیشتر مریض میشوند.
عده ای میگویند: ما «سوسول» و «نازک نارنجی» نیستیم و براحتی مریض نمیشویم. در مقابل ، آنها هم میگویند: ما شهری هستیم و بهداشت را رعایت می کنیم و زندگی بهتری داریم و نازپرورده هستیم اما آنها دهاتی و قوی هستند و در عوض ، زندگی روستائی و بدرد نخوری دارند. آنها اصلاً بیماری را نمی فهمند و بدنشان مثل آهن ، قوی است.
بمرور متوجه خواهید شد که افراد مختلف ، با افکار متفاوت ، برخوردهای مختلفی با بیماری و سرماخوردگی دارند.
نبرد بین این جبهه ها ، همچنان ادامه دارد و هرکسی ، حرف خودش را قبول دارد.
ب – انتقال آگاهی های این کشف بزرگ به دیگران ، با تأثیرپذیری آنها از زندگی و شرایط جسمی ایده آل شما:
اگر شرایط جسمی خودتان را ایده آل کنید و مریض نشوید ، اطرافیان شما حساس خواهند شد که شما چه کاری انجام میدهید. آنوقت از شما خواهند پرسید که «چگونه خودتان را قوی و غیرقابل ابتلاء ساخته اید؟ » پس باید ابتدا خودتان سالم باشید تا بتوانید به آنها هم کمک کنید. عجله در انتقال آگاهی و شعارگونه برخورد کردن ، نتیجۀ معکوس خواهدداد.
ذهنیت غلطی که بخصوص در افراد «مسئولیت شناس» وجود دارد ، وادارشان میکند که سریعاً به یاری دیگران بشتابند. این موضوع ، ظاهراً خوب است و عواطف انسانی آنها را نشان میدهد ، اما تحقیقات میدانی من نشان میدهد که اینگونه افراد مسئولیت شناس ، گاهی اوقات ، بسیار خطرناک میشوند. آنها بقصد کمک جلو میروند ، اما چون هنوز خودشان را نپرورانده اند ، با مشکل مواجه میشوند. آنها یا «دست از پا دراز تر» برمیگردند و یا در آموخته های خودشان هم شک می کنند.
بسیار مهم است که با مطالعۀ عمیق فیلم و کتاب ، به عمق مفاهیم بیماری و سرماخوردگی نفوذ کنید و متوجه باشید که باید با دست پُر ، با بدن خودتان مواجه شوید. تسلط شما بر مشکلات جسمی خودتان ، بهترین مدرک ، برای غلط بودن مسیر زندگی آنهاست.
با گذشت زمان و عمیق تر شدن مطالعات ، خواهید توانست به آنها غلبه نمایید و در جایگاهی قرار بگیرید که بتوانید به جهان بشریت پاسخگو باشید. دنیا به شما احتیاج دارد تا با حذف بیماریها ، روی آرامش را ببیند.
اگر قصد یاری دارید ، ابتدا خودتان را پرورش بدهید. زمانیکه از هر نظر بر همۀ اوضاع مسلط شدید ، آنها بطور خودکار از شما تأثیر خواهند گرفت و شما بر آنها تاثیر خواهد گذاشت!