22 – آیا مطالعات من اشتباه بوده که هر چقدر بیشتر به مطالعۀ بیماری ها پرداخته ام ، هم خودم و هم دیگران را درگیر کرده ام ؟
پاسخ : مطالعۀ بیماری ، برای انسان، موضوعات پیچیده ای را پیش میاورد. زمانیکه مطالعه می کنید و بر آن موضوع متمرکز می مانید و با تمام توجهتان ، آن نوع بیماری را با تمرکز عالی ، تحلیل می کنید ، طبق اصل «درگیری بخاطر توجه» قطعاً به آن بیماری ها نزدیک شده و مبتلا خواهید شد . این موضوع به عنوان «سندروم پزشکی» در کتابم ، مورد بررسی قرار گرفته است.
پس نظر شما کاملاً صحیح است. هرچقدر بیشتر به مطالعۀ بیماریها بپردازید ، بیشتر درگیر خواهید شد. کسی که شغلش پزشکی است و بصورت حرفه ای در حال انجام کار است با شما که گاهگاهی سراغ مسائل پزشکی میروید ، تفاوت دارد.
شما بعنوان یک انسان عادی ، باید بر سلامتی متمرکز باشید. هزاران نوع بیماری ، بدلیل هزاران نوع تفکر و سبک زندگی پیش می آیند که عملکردشان با شما ارتباطی برقرار نمی کند. هرکسی مبتلا شود ، خودش بدنبال درمانش هم خواهد رفت ، اما شما نباید خودتان را درگیر کنید.
زمانهای مطالعات شما ، بخش مهمی از عمر و سرمایۀ حیات شما هستند . قدر این لحظات را بدانید و مطالب مفیدی که شما را با سلامتی کامل پیوند میدهد ، مطالعه کنید.
افرادی را می شناسم که بدلیل علاقۀ وافر به شناختن بدن خودشان و عملکردهای آن ، دچار کمردرد های پیچیده ، ناراحتی های قلبی و هزاران بیماری دیگر شده اند که نه اصلاً با سن و سالشان متناسب بوده و نه اصولاً در محیط شان حضور داشته است. آنها ، صرفاً بدلیل مطالعۀ مطالب پیرامون جسمشان ، با ناراحتی های لاعلاج روبرو شده اند.
از همین امروز ، روش زندگیتان را تغییر دهید . کتابها و مجلاتی را مطالعه کنید یا به سایت هایی سر بزنید که در بارۀ تندرستی و قدرتهای شگفت ذهنی و جسمی حرف میزنند . بسمت آنها حرکت کنید.
فیلم سرماخوردن ممنوع شد را بارها و بارها ببینید و یا حتی صدایش را بشنوید و خودتان را و محیط زندگیتان را با گلها ، مناظر ،عکسها و تابلوهای شادی بخش پر کنید.
در عرض یک سال ، تغییرات عظیمی را در زندگیتان شاهد خواهدبود.