فیلم سرماخوردن ممنوع شد
فیلم «سرماخوردن ممنوع شد» در یک DVD و در کنار فیلم «سرماخوردن ممنوع شد» به شما تحویل داده شده است.
مباحث اصلی سرماخوردگی و بیماریها ، در این فیلم توضیح داده میشود. این فیلم ، ضمیمۀ کتاب نیست بلکه هویت مستقلی دارد و حتی مقدم بر کتاب است ، زیرا با طرح مسئلۀ این کشف تاریخی ، با استفاده از تصویر و کلام ، میتواند به بهترین شکل ، معرفی موضوع را به انجام برساند.
سرماخوردن ممنوع شد ، اولین بار در تاریخ است که مطرح میشود و مانند هرموضوع جدید و کشف عظیمی ، فراز و نشیب های خاصی را در زندگی شما پشت سرخواهد گذاشت :
- زمانیکه برای اولین بار فیلم را می بینید ، باور نخواهید کرد که میتوان غول بی شاخ و دم وحشتناکی مانند سرماخوردگی یا هرنوع بیماری دیگر را به خاک سپرد . حق هم همین است و باید باور نکنید چرا که اولین برخورد شما با این موضوع است.
- بعد از مشاهدۀ کل فیلم ، مدتی بعد ، دوباره مشتاق خواهید شد که مجدداً فیلم را ببینید چراکه اکنون سئوالات جدیدی برایتان مطرح شده که قبل از برخورد با این مجموعه ، اصلاً به آنها فکر هم نمی کردید.
- بعد از چندبار بررسی عمیق فیلم ، مشتاق خواهیدشد که در برابر سرما یا مسائل دیگر ، تجربۀ جدیدی داشته و خودتان را به چالش بکشید.
- با پیدا شدن روزنه های امید ، اینبار بشکل جدی تری با موضوع برخورد خواهید نمود.
- این کلنجار رفتن ها با فیلم و کتاب ، بتدریج در شما ، آگاهی های جدیدی را خواهدکاشت که زندگیتان را زیرورو خواهدنمود.
بنابراین این فیلم را ، بخصوص برای بار اول ، در کنار خانواده ببینید . منافع زیادی را از این طریق بدست خواهید آورد :
- همه برای اولین بار ، با این موضوع ، در کنار همدیگر ، برخورد خواهید نمود که مانند دیدن یک فیلم در جمع خانواده ، شیرین و لذتبخش است. حتماً قبلاً هم تجربه کرده اید که اگر فیلمی را یکی از اعضای خانواده ، قبلاً دیده باشد ، نه تنها دیگر به آن دقت نخواهدکرد بلکه حواسش به این خواهدبود که جلوتر از فیلم ، شما را از مطالب آن آگاه نماید! در نتیجه ، اثرات زیبای فیلم خنثی میشود!
- اگر شما فیلم را دیده باشید ، مشاهدۀ تکراری آن در جمع دیگران ، برای شما لذت بخش نخواهدبود و توجه آنها را هم منحرف خواهدنمود. برای همۀ اعضای خانواده سئوالاتی پیش خواهدآمد که بهتر است یادداشت کنند. حل تدریجی این سئوالات با دیدن فیلم بدفعات زیاد ، حداقل هفت بار ، مسائل زیادی را درمورد بیماریها حل خواهد نمود
- اگرشما به تنهائی با مفاهیم فیلم آشناشوید ، آنها در برابر تغییرات برخورد شما با سرماخوردگی ، مقاومت خواهندکرد و این موضوع ، برای شما آزاردهنده خواهدبود.مجبور خواهید شد همۀ مطالب را به آنها توضیح دهید ، اما چون خودتان هنوز بر موضوع مسلط نیستید ، پاسخهایتان قانع کننده نبوده و آنها را در ادامۀ مسیر ، به بن بست خواهدکشاند. انسانها در برابر هر موضوع جدید مقاومت می کنند ؛ بخصوص بزرگترها که زمانی در بچگی ، ضعفهای شما را دیده و به شما کمک کرده اند تا رشد کنید. شنیدن سازمخالف از طرف آنها ، برایشان سنگین بوده و شما را پس خواهند زد
بدلایل مختلف مشابه ، بهتر است اولین بار با قلم و دفتر یادداشت با خانواده بنشینید و مانند کلاس درس ، یادداشت برداری کنید.
یادداشتهای خود را برای من ارسال کنید و دربارۀ آنها به انتقاد و کنکاش بپردازید تا تمامی مسائل ، حل شوند.
بعد از این مرحله ، میتوانید به سراغ کناب بروید و باهم یا به تنهائی ، کتاب را بارها و بارها ، سطر به سطر بخوانید و یادداشت برداری کنید .
16 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
ممنونم از توضیحاتتون
در خدمت شما هستم دوست عزیز! . . .
در جایی از شما خواندم که گغته بودید : « انسان ، بردۀ محیط و آگاهی محیطی و اطرافیان هستش». و تو فیلمم میفرمایین «اگر دنیا را روی سر شما خراب بکنند ، تا خودتان نخواستین کاری انجام بدین نمیدین اینا ضدو نقیض هستن ، به نظره بنده
1 – آگاهی های محیطی و آموخته هایمان هویت ما را میسازند . این موضوغ از نظر یادگیری و ورودیهای ذهن درست است .
2 – انسان هر کاری را که باور دارد انجام میدهد و کسی نمیتواند باورش را عوض کند چون آن آموخته ها را حق مسلم خودش میداند . اینهم از نظر عملکرد ذهن ، کاملاً درست و بجاست .
حال ، در نظر بگیرید که باورهای پرقدرت شما از بند 2 ، از آموخته های شما در بند 1 تغذیه کرده اند . پس میتوانید مصراً بر برده ماندن بمانید اگربردگی را باور کرده اید. . . این همان کاری است که تاریخ ، شاهد آن است . درست است؟
اینکه میفرمایید «با طبیعت هماهنگ هستیم» درست ، ولی اونقدر قدرتمندیم؟ خیلی قدرتمندیم؟
از کجا بدونیم خیلی خیلی قدرتمندیم؟ عذر میخوام ، اما من فکر میکنم این مطلب ، اغراق آمیزه. عذر میخوام قصدم بی ادبی نیست فقط نظرمو عرض کردم سپاسگزارم
در سئوال جنابعالی ، به مطالبی اشاره شده که دسترسی به پاسخ آنها ، نیازمند توافق بر مبانی و پبش نیازهایی است که چند مورد آن را تذکر میدهم. تا در این مبانی ، اطلاعات نهائی را کسب نکرده باشیم ، نخواهیم توانست به جواب واحد برسیم.
1 – طبیعت چیست و چه تعریفی از آن داریم؟
2 – قدرت طبیعی چیست و چه شناختی از آن داریم؟
3 – این قدرت از کجا و چگونه تأمین میشود؟ مثلاً قدرت آب از کجا سرچشمه میگیرد؟
4 – آیا مثلاً روئیدن یک دانۀ لوبیا در باغچۀ حیاتمان ، آثاری از قدرت را در خود دارد؟
اگر برای موارد فوق ، از منابع موفق آگاهیهایتان ، پاسخی پیدا کردید ، میتوانید در این مسئله ، به نتایج قابل قبول برسید.
اخه این همه (حساسیت، حساسیت) میگیم این حساسیت یا این همه توجه پیوسته چکار میکنه با چه مکانیزمی وارد عمل میشه؟؟ سوالم ماهیتی درسته یا موجودیتی بهرحال سوال مهمی برام این حساسیت و توجه چطور وارد عمل میشه؟؟
پاسخ : برای اینکه بتوانبد بصورت موجودیتی به جواب برسید ، باید چند قدم اولیه را بردارید سپس به جواب برسید .
قدم اول : موجودیت آفرینش چیست و چه معنا و مفهومی دارد.
قدم دوم : موجودیت انسان چیست و چه ارتباطی با آفرینش و حتی با پدیده های دیگر دارد؟
قدرم سوم : راه تبادل انسان با کل آفرینش ، چیست و اگر چنین ارتباطی وجود دارد ، چکونه انجام میپذیرد؟
قدم چهارم : نقش حساسیت و بهتر بگویم توجه درونی انسان به مسائل پیرامونی و خلقتی چیست ؟
با بررسی در این موارد ، از منابع اطلاعاتی موثقی که قلولشان دارید ، به پاسخ دقیق خواهید رسید.
چطور تمام پدیدها به جز (انسان) فکر میکنند، برنامه ریزی میکنند، و هماهنگ میشوند؟ چطور با چه استدالی؟؟
پاسخ : بیایید فکر و شرایط انجام آن در انسان را آنالیز کنیم:
فکر یعنی چه؟
اینکه انسان فکر می کند و حیوان فکر نمی کند ، به چه معنی است؟
فرایند شکل گیری فکر ، در ذهن انسان ، چگونه است؟
غریزه چیست و آیا حیوانات از آن پیروی می کنند اما انسان فکر می کند؟
آیا فکرکردن یک فرایند شیمیائی است که در بدن و مغز اتفاق میفتذ یا ناشناخته است؟
در منابع قدیم و جدید ، بدنبال این پرسشها بروید ، اگر به نتیجۀ جامعی رسیدید ، میتوانیم به بررسی سئوال شما بپردازیم و به جوابی قاطع که شکی در آن نباشد ، برسیم.
شما میفرمایین: همه چیز از طرف ما و از ذهن مشگل دار ما بوجود میاد .
میفرمایین : مشکلات از ذهن ماست .
اگه اینطوره چرا خدا ( اگه خیر مطلقه ) همچین ذهنی خلق کرده و مارو تو دردسر انداخته؟
الف – دیدگاهتان را جع به خدا چیست و چه تعریفی از آن دارید؟ می دانید که انسانهای مختلف در فلسفه های ذهنی مختلف و در مذاهب مختلف ، دیدگاههای متفاوتی دارند . جملۀ من که در اول فیلم به آن پرداخته ام ، حاصل دیدگاه من هست که در این پرسش و پاسخ مختصر، قابل بررسی و نتیجه گیری نیست. منابع ایرانی و خارجی زیادی در این رابطه منتشر شده که میتوانید به آنها مراجعه کنید مانند کتاب «چگونه خدا را بشناسیم؟» از دکتر دیپاک چوپرا.
البته فقط برای راهنمائی ، به یک کتاب اشاره کردم و بدین معنی نیست که من همۀ مطالب آتن را قبول دارم.
ب – منظور از خیر یا شر چیست و هرکدام چه منبع یا منابعی دارند؟ مانند ردیف الف عمل کنید
ج – اینکه ذهن انسان ، ورودیهای حواس پنجگانه اش را بصورت «گنگ و پپه» – درتعریف من – مورد بررسی قرار میدهد ، دلیل بر قبول و یا رد موارد الف یا ب نمیتواند باشد . این موضوعات ، بصورت مجزا قابل بررسی هستند و در تاریخ هم مجزا از هم شکل گرفته اند و اتفاقاً مشکلات بشر هم از همین بررسیهای غلط و مجزا شروع شده!
با این وصف ، شما میتوانید عملکرد ذهن را مستقلاً بررسی کنید و به نتیجه برسید. خواهید دید که غیر از این نوع طراحی ، نمیتوان به عملکرد ذهن اندیشید.
مثلاً امروز با دوستتان رابطۀ خوبی دارید و برخوردهایتان انسانی و دلنشین است. فردا روز ، برخوردی ناهمانگ از ایشان می بینید و تمایلی به ادامۀ دوستی ندارید. چرا؟
پاسختان این خواهدبود که چون چنین رفتاری را دیدم ، خوشم نیامد. . . پس تا ندیده بودید ، نوعی دیگر قضاوت می کردید و اکنون که دیدید ، داوریتان عوض شده.
صحیح عمل کرده اید یانه؟ خواهید گفت که «حق با شماست و صحیح عمل کرده اید» .
ازنظر من کار شما غلط است چون فقط با چند برخورد ، داوری کرده اید.
راهی برای آشتی بین این دو تفکرتان دارید؟
در ادامه مطلبم ، منظورم اینه که هر انفاقی در این هستی می افته . اونم در حضور خدا که مشاهدگره و به همه چیز احاطه داره . پس من هنوز تو مطلق خیر مشگل دارم
در سئوال قبلی پاسخ داده شد.
من تو بررسی اول سی دی، اشاره میکنین به نام خالق خیره مطلق :اگه خیره مطلقه چرا انسان میزنه یک حیوان و میکشه، حالا انسان با انسان نمیگیم که هر دوتا مقصرن به هر عنوانی ولی اینجا که حیوان مقصر نیستش، اگه خیر مطلقه چرا اون اتفاق ناهنجار بی افته و هزاران مسله مشابه این
در سئوال قبلی ، پاسخ داده شد. منابع اطلاعاتی موثق را برای دستیابی به یک نظر قاطع ، بررسی بفرمایید.